Tidsbokning

Är du redo att boka en tid hos oss? Vad roligt, vi ser fram emot att lära känna dig. För att kunna boka en tid hos en av våra duktiga hår stylister väljer du först och främst vilken salong du vill boka in ett besök på. Vi finns både på Östermalm i Stockholms innerstad men också på Kungsholmen i Stockholm.

Hjärtligt välkommen till Saga Hårstudio!

SAGA KUNGSHOLMEN

Boka tid

SAGA ÖSTERMALM

Boka tid

Hos oss kan du känna dig trygg med att vi tar hand om dig

Har du tagit en behandling eller kanske besökt en frisör hos oss tidigare? Då vet du säkert vem ur vår härliga personalstyrka du vill boka din behandling hos. Men är du ny och inte besökt oss tidigare kan det kanske vara lite svårt att veta vem du ska boka hos. På sidan där vi berättar mer om teamet som jobbar på Saga Hårstudio kan du lära känna oss bättre och även få en uppfattning om våra kompetenser. Vi har alla våra expertisområden vilket gör att vårt utbudet av behandlingsområden blir stort.

Oavsett vem av oss du väljer att boka din behandling hos kan du vara trygg med att vi kommer göra vårt absolut bästa för att du ska bli nöjd. Skulle din frisör vara uppbokad under din önskade bokningstid kan du vara lugn, hela vår personalstyrka är redo att ta sig an dina förväntningar.

Vi ser fram emot ditt besök

Ett besök hos oss är ett besök hos vänner, det är så vi vill att du ska se det. Hos oss kan du komma precis som du är och vi kommer stå med öppna armar och välkomna dig. Du förtjänar att känna dig extra vacker och dessutom få en stund extra avkoppling på köpet.

Välkommen in till oss så ser vi till att göra dina förväntningar och drömmar till verklighet!