Östermalm

Välkommen till vår salong på Östermalm

Efter flera lyckliga och trivsamma år på Saga Hårstudio Kungsholmen kände vi att det var dags att utveckla vårt koncept. Vi vill finnas på plats där du är och självklart även få chansen att träffa ännu fler härliga kunder runt om i Stockholm. Därför valde vi att öppna upp ännu en salong under samma namn.

På vackra Östermalm i Stockholms innerstad ligger vår andra salong. På Saga Hårstudio Östermalm genomsyrar det lyxiga och högkvalitativa hela studion och allt vi gör. När du kommer och besöker oss för en behandling är du och ditt besök i fokus. Vår främsta prioritet är att du ska uppleva exceptionell service, avkoppling och kvalité. För oss är din upplevelse viktig för oss. Ett besök hos Saga Hårstudio Östermalm är och ska förbli en upplevelse utöver det vanliga.

Våra behandlingar på Saga Hårstudio Östermalm

På Saga Hårstudio Östermalm erbjuder vi dig allt inom hårvård men också estetik. Hos oss bokar du härliga behandlingar inom:

  • Klippning
  • Färgning
  • Skäggvård
  • Behandlingar inom håruppsättning och make-up
  • Piercing
  • Hårborttagning
  • Hårförlängning
  • Tandblekning
  • Ögonfrans-och ögonbrynsbehandlingar
  • Styling och föning

På Saga Hårstudio Östermalm är din vision viktig för oss och vi nöjer oss aldrig innan du är 100 % nöjd. Ditt besök hos oss ska alltid bli en minnesvärd upplevelse och därför erbjuder vi dig alltid något utöver det vanliga.

Ibland kanske det bara är en enkel styling eller klippning men ibland förtjänar man faktiskt något extra lyxigt och avslappnande. Hos oss kan du boka allt från enklare blowouts till lyxiga klippningar som verkligen får ditt hår att kännas mer tilltalande än någonsin. Du är självklart också varmt välkommen att besöka oss för en konsultation så kan vi tillsammans komma fram till en behandling som passar just dig och ditt behov.

Hos oss kan du känna dig trygg med att vi tar hand om dig

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med både vår expertis men också våra behandlingar. Därför samarbetar vi med legitimerade sjuksköterskor och läkare som utför de estetiska behandlingarna hos oss.

Våra frisörer och vi som arbetar på Saga Hårstudio genomgår dessutom kontinuerligt föreläsningar och utbildningar som säkerställer att vår kunskap och expertis håller måttet och förblir aktuell med nya trender. Att ta hand om dig är det bästa vi vet. Vi älskar det vi gör och det genomsyrar också hela vår studio.

Hjärtligt välkommen att boka din nästa behandling hos oss på Saga Hårstudio Östermalm, vi ser fram emot att lära känna dig!

ADRESS:
LINNEGATAN 58,
114 54 STOCKHOLM

TELEFON:
070 – 422 75 25

EPOST:
SAGASHARSTUDIO@GMAIL.COM