Kungsholmen

Saga Hårstudio Kungsholmen

Välkommen till vår första salong och studio, Saga Hårstudio Kungsholmen. Man kan faktiskt säga att det är här vår historia startade. Idén om en hårsalong som inte bara erbjöd kunderna hårbehandlingar utan även hade expertis inom andra skönhetsområden växte fram tidigt. År 2011 var det dags att göra idén till verklighet och vi slog upp dörrarna till vår första studio på Kungsholmen i Stockholm. När det kom till att välja just lokal fanns det många platser runt om i Stockholm vi gillade men för just Kungsholmen slog hjärtat några extra slag.

Vår salong ligger vackert belägen bara ett stenkast från Norr Mälarstrand och det ljuvligt öppna havet samtidigt läget är centralt placerat nära Kungsholmens centralpunkt. Ett besök hos oss i vår studio är ett besök hos vänner, det är så vi ser det. Vi är en etablerad charmig liten salong där kundnöjdhet och en familjär anda står i fokus.

Detta erbjuder vi våra kunder

I vår härliga studio på Kungsholmen i Stockholm erbjuder vi allt inom hår och klipp. Hos oss kan du alltid boka:

  • Klippning
  • Färgning
  • Hårförlängning
  • Uppsättningar och make-up behandlingar
  • Behandling för bryn och fransar
  • Skäggvård
  • Tandblekning

…men även styling och diverse andra “skäm bort dig själv” behandlingar. På vår andra klinik på Östermalm i Stockholm kan du även boka estetiska behandlingar av legitimerade läkare och sjuksköterskor.
När du kommer in till oss för en behandling kan du alltid förvänta dig absolut bästa service. För oss är alltid kundnöjdhet tillsammans med en familjär och vänskaplig atmosfär prioritet. Våra kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid se till att göra vårt allra yttersta för att du ska känna dig nöjd.

Vi alla förtjänar lite extra omtanke ibland, så varför inte göra ditt besök lite extra härligt genom att och unna dig en härlig styling eller varför inte en uppfriskande blowout på fredagseftermiddagen. Oavsett behandling så vill vi alltid att känslan i vår salong på Kungsholmen ska andas avslappning men samtidigt professionalitet.

Kom som du är, vi tar hand om dig

Hos oss kan du alltid känna dig trygg med våra behandlingar och vår personal. Vi som jobbar på Saga Hårstudio Kungsholmen genomgår regelbundet både interna och externa utbildningar för att säkerställa att vi kan uppnå dina krav som kund. För det är ju det som är det viktigaste, att du blir nöjd och att du känner dig trygg med att vi kan utföra vårt jobb för dig så bra som möjligt. Vi strävar alltid mot att ligga i framkant när det gäller de senaste trenderna, det kan du vara trygg med.

Hos oss kan du komma precis som du är, för oss behöver du varken ha koll på vad du vill ha eller hur du vill ha det, vi hjälper dig gärna om låter oss. En bra idé för dig som har svårt att bestämma dig för vilken typ av behandling du ska välja är en konsultation med oss. Då går vi igenom både alternativ, nya trender och ger dig vår syn på saken.

Välkommen in till vårt mysiga och familjära Saga Hårstudio Kungsholmen.

ADRESS:
HANTVERKARGATAN 37,
112 21 STOCKHOLM

TELEFON:
08-650 88 00 / 070-933 02 02

EPOST:
INFO@SAGAHARSTUDIO.SE