Kontakt

Kontakta oss!

Om du har några frågor eller funderingar, stora som små, är du varmt välkommen att kontakta oss på Saga Hårstudio. Du finner adress, telefonnummer och mailadress till vardera studio (Östermalm och Kungsholmen) här nedanför. Välj det kontaktsättet som passar dig och stunden rätt. Vi ser fram emot att höra från dig och vi lovar att vi kommer göra allt för att uppfylla dina behov.

Vårt kunniga team finns här för dig

Oavsett vilken studio du väljer att boka din behandling på, Östermalm eller Kungsholmen, så kan du vara säker på att du är i trygga händer. Vårt kunniga team finns här för att uppfylla alla dina behov. Stämningen på båda salongerna är familjär och avslappnad, men du kommer inte bli sömnig, ur högtalarna kommer härlig musik med en lika ljuvlig volym som ditt hår kommer att ha efter ditt besök hos oss.

Östermalm

Ett besök hos Saga Hårstudio Östermalm är helt klart en upplevelse utöver det vanliga. Här erbjuds allt inom hårvård men också estetiska behandlingar i samarbete med legitimerade sjuksköterskor och läkare i en stor och lyxig salong i två hela våningar. Du kan räkna med exceptionell service och att du och ditt besök alltid ligger i fokus hos oss.

Adress: Linnégatan 58 , 114 54 Stockholm
Tel: 070-993 02 02
E-post: info@sagaharstudio.se

Kungsholmen

Det var här vår historia började år 2011. På vår charmiga salong i hjärtat av Kungsholmen. På Saga Hårstudio Kungsholmen kan du förvänta dig hårvårdsbehandlingar av högsta kvalitet, oavsett om det är en enkel klippning, en mer avancerad färg- och slingbehandling eller en hårförlängning. Önskar du boka estetiska behandlingar hänvisar vi dig till vår studio på Östermalm som har legitimerade sjuksköterskor och läkare på plats.

Adress: Hantverkargatan 37, 11221 Stockholm

Tel: 072-393 0202
E-post: info@sagaharstudio.se