SAGA

SAGA

Vår passionerade Saga är grundare av både Saga Hårstudio Kungsholmen och Saga Hårstudio Östermalm. En kreativ stylist och entreprenör. I Sagas händer kan du känna dig trygg. I samband med att Saga bestämde sig för att våga prova sina egna vingar och år 2011 öppna salongen Saga Hårstudio Kungsholmen tog hon sitt Gesällbrev.

Med sin stora kärlek till frisöryrket har hon efter hela 16 år i branschen och 12 år på Saga Hårstudio fortfarande samma glöd för det hon gör.

Det kreativa hantverket är hennes stora passion och för att säkerställa att hon håller sin expertis på högsta möjliga nivå genomgår hon kontinuerligt både utbildningar och föreläsningar. Att följa nya trender och att ständigt ligga i framkant med nya stilar och styling metoder anser hon både är ett måste och något hon gör med stor glädje.

I november 2016 tog hon även examen i sin Mästarbrev och frisör licens. via Leksand Folkhögskola. Det bästa Saga vet är att ta fram det bästa hos sina kunder oavsett om du är ute efter en mer stilfull klassisk frisyr eller något mer lekfull styling, så finns Saga där för dig.

Genomfört arbete av Saga. Hår, make-up och fotografering.