Priser

Nedan ser du våra priser.

Är du sugen på att boka en behandling för oss och vill kika på våra priser? Vad roligt! Du är hjärtligt välkommen och du hittar alla våra priser här nedan. Vår personalstyrka är handplockad och varje medarbetare har sina expertisområden, det är det som gör att vi faktiskt kan erbjuda ett så brett behandlingsområde som vi gör.

Vi erbjuder mängder av behandlingar

Hos oss på Saga Hårstudio kan du boka mängder av behandlingar för både hår men också för estetiska områden. För oss på Saga Hårstudio är våra kunder det allra viktigaste och vi gör alltid vårt allra yttersta för att du ska känna dig nöjd med din behandling men självklart även nöjd med oss som personal. För att du ska känna dig trygg med vår expertis så genomför vi kontinuerligt utbildningar, både internt men också externt genom att närvara på flertalet föreläsningar varje år.

Beroende på vilken behandling du är ute efter så garanterar vi dig att vi har rätt person på rätt plats, våra duktiga frisörer gör det dem kan bäst nämligen hårbehandlingar och vår estetik kunniga personal hjälper dig med behandlingar inom ögonfrans-och ögonbrynsbehandlingar. När det kommer till fillers och andra mindre ingrepp så har vi legitimerade sjuksköterskor och läkare på plats för att utföra den typen av behandlingar. Allt det bästa helt enkelt.

Individuella prislistor

Vi som jobbar på Saga Hårstudio har vi alla individuella prislistor, genom att trycka på namnen nedan hittar du aktuell prislista för varje medlem i vår underbara personalstyrka. Men det är viktigt att ändå poängtera att oavsett vem du väljer så kan du alltid känna dig trygg med att vi gör vårt allra yttersta för att du ska bli nöjd oavsett behandling. Välkommen att läsa mer om våra priser nedan och har du frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av dig till oss!

Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av behandling just du ska ta, det är då det är så bra med en konsultation hos oss. När du besöker oss för en konsultation går vi tillsammans igenom våra olika alternativ. Vi tittar också på trender och tillsammans går vi igenom det olika behandlingsformerna som kan vara aktuella. Under konsultationen tar vi hänsyn till allt från ansiktsform, personliga drag, vi tittar på färger och tillsammans med dig som kund tar vi fram ett upplägg som går hand i hand med dina förväntningar.

Saga

KLIPPNING

Klippning

från 700:-

Lyxklippning

1050:-

FÄRG

Färgning

från 1590:-

Färg utväxt

från 1290:-

Slingor

från 1900:-

Permanent

från 1990:-

Balayage

från 2900:-

Keratin från kort hår

från 1990:-

Keratin långt hår

3500-4800:-

HAIRTALK

Hairtalk 25 cm 4 paket

4995:-

Hairtalk 40 cm 4 paket

6665:-

Hairtalk 55 cm 4 paket

9075:-

Hairtalk 25 cm 2 paket

2845:-

Hairtalk 40 cm 2 paket

3680:-

Hairtalk 55 cm 2 paket

4835:-

Hairtalk kundpaket

Schampoo, balsam, detangler, conditioner, inpackning,olja, hårborste

1825:-

Hairtalk omsättning 1h

1500:-

BRYN & ÖGONBRYN

Browlift och formning av bryn

650:-

Trådning av ögonbryn

300:-

Färg av bryn

300:-

Färg av fransar

300:-

ÖVRIGT

Håruppsättning

1100:-/h

Bruduppsättning

från 3590:-

Fön/läggning

590:-

Skägg trim

350:-

Hairkalk hårförlängning